Cum Comand

Ți-au plăcut mult creațiile mele și dorești să-ți cumperi un obiect deosebit sau să-i faci un cadou special unui prieten? Produsul pe care vrei să îl comanzi poate fi găsit prin utilizarea meniului din partea de sus a primei pagini, ce conține principalele câmpuri ale siteului.

Mergi în Shop, alege produsul care te interesează, selectează opțiunile (culoare, mărime, dimensiune, cantitate), adaugă-l în coș, apoi continuă cumpărăturile sau finalizează comanda.

Adaugă informațiile privind facturarea și livrarea produsului iar în câteva zile produsul va ajunge la tine!

Plata va fi efectuată ramburs, la curier, în momentul primirii comenzii.

Condiții Retur

Dacă mărimea comandată nu ți se potrivește sau modelul produsului nu corespunde așteptărilor tale, poți să soliciți schimbarea produsului comandat în termen de 14 zile de la primirea coletului. Îți trimitem coletul de schimb contra unei sume de 20 lei, care acoperă parțial cheltuielile noastre de transport.

Ce trebuie să faci? În primul rând, să ne trimiți un e-mail la: artist@lukrt.ro descriind motivul returului. După ce vei primi confirmarea noastră, îți recomandăm să returnezi produsul în starea în care l-ai primit: în ambalajul original (cutie sau punga), cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, fara a interveni in niciun fel asupra acestuia, și să ambalezi coletul în mod corespunzător (în hârtie sau nylon), înainte de a-l preda curierului.

IllustrationIllustration youyou yearned forfor

artist@lukrt.ro

© 2022  Lukrt